dierfysiotherapeut amsterdam

Alles over Wendy

Leuk dat je meer wilt weten over mij, het gezicht achter de Ruijter Dierfysiotherapie & Chiropractie.

Al van jongs af aan wist ik dat ik een beroep met dieren wilde uitoefenen. Na een lange zoektocht kwam ik in aanraking met dierfysiotherapie. De weg om dierenfysiotherapeut te worden werd uitgestippeld. Na de 4 jaar durende opleiding tot humaan fysiotherapeut, ben ik direct de opleiding tot dierenfysiotherapeut gaan volgen in Barneveld. Met veel plezier heb ik deze opleiding doorlopen en kon ik in 2013 starten met mijn eigen praktijk; de Ruijter Dierfysiotherapie & Chiropractie.

Omdat ik het belangrijk vind om alle dieren op de beste manier te kunnen behandelen, besloot ik mijn kennis uit te breiden. In februari 2017 ben ik afgestudeerd als chiropractor voor honden en katten aan het Supple Spine Institute (SSI).

In september 2019 ben ik gestart met de 2-jarige opleiding Focus on the Equine Spine (FES) om ook chiropractie bij het paard te kunnen toepassen.
Tevens bied ik sinds november 2019 Manueel Lymfe Drainage (MLD) bij het paard aan.

Werken met dieren is mijn passie. Het oplossen en behandelen van soms zeer vervelende klachten, geeft enorm veel voldoening en geluk. Het contact en de samenwerking met de eigenaar of het baasje ervaar ik als inspirerend. Het is altijd mooi om te zien dat een eigenaar alles voor zijn of haar dier over heeft. Het is nog mooier dat ze zich dan tot mij wenden en mij vol vertrouwen hun dier laten behandelen.

Ik sta geregistreerd als praktiserend lid bij de NVFD; de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren. Dit betekent dat ik een erkende en gediplomeerde dierenfysiotherapeut ben.

Verder…

Blijf ik mij ontwikkelen en volg ik jaarlijks verschillende cursussen en nascholingen.

CIBG-nummer: 662329 – KvK-nummer: 57705011 – Praktiserend lid van NVFD

Kan ik je helpen met je dier?

Neem dan direct contact op voor een afspraak