hondenworkshop paardenworkshop

Workshops

Een hondenworkshop, massageworkshop of informatieve demo voor paardeneigenaren? Je vindt ze bij de Ruijter Dierfysiotherapie & Chiropractie. Naast de methodes om dieren te behandelen met dierfysiotherapie, chiropractie en lasertherapie, is er een mogelijkheid tot het boeken van leerzame en informatieve workshops. 

Hieronder vind je het aanbod aan workshops. Prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de groep en de locatie. Data gaan in overleg, maar zijn ook  te vinden op de Facebookpagina.

Workshop
‘Build The Bond’

Samen met Harlie McGlasson, hondengedragsdeskundige
van Nero Dog Training, geef ik deze geweldige hondenworkshop. Buiten een leuke en bijzondere dag, is het een enorm leerzame workshop die je niet snel zult vergeten. Samen met je hond ga je meer leren over:

– Coördinatie

– Balans

– Bewustwording

– Zelfvertrouwen

– Concentratie

Na deze workshop zul je merken dat de band met je hond nog hechter is.

Workshop
‘Calm Your Canine’

Deze workshop is een aanrader voor elke hondenbezitter. Met deze workshop help je je hond niet alleen om lekker te ontspannen, de band tussen jullie wordt ook nog eens hechter. De technieken die je leert tijdens deze workshop helpen je om je hond nog beter te leren kennen.  Daarnaast leer je door het toepassen van de technieken spierproblemen te voorkomen. Een waardevolle workshop als je de band met je hond wil verstevigen en hem of haar eens echte ontspanning gunt.

Demo
‘Paarden & Dierfysiotherapie’

Deze demo is bijzonder geschikt voor paardeneigenaren. Tijdens deze demo wordt er uitgebreid uitleg gegeven over het beroep dierfysiotherapie en wat de voordelen hiervan zijn voor het behandelen van paarden. De demo wordt ‘live’ gegeven, wat wil zeggen dat er direct verschillende behandelingen worden gedemonstreerd op verschillende paarden. Zo wordt er helder uitgelegd hoe een dierenfysiotherapeut te werk gaat. Daarnaast leer je als paardeneigenaar waar je op kunt letten voor  het geval je een dierenfysiotherapeut wilt inschakelen.

hondenworkshop paardenworkshop

Interesse in een workshop?

Neem dan direct contact op voor meer informatie